Σύγκριση ακινήτων

Σύγκριση
Μπορείτε να συγκρίνετε μέχρι 4 ακίνητα

υπηρεσίες πολυκατοικιών & καθαριότητας

Υπηρεσίες οικοδομής - πολυκατοικίας Στεργιάδης

Το γραφείο διαχείρισης ΣΤΕΡΓΙΑΔΗ δραστηριοποιείται στην αγορά των Σερρών πάνω από 15 χρόνια.

Η πελατοκεντρική φιλοσοφία μας αποτελούσε πάντα και εξακολουθεί να αποτελεί τον οδηγό μας για την καλύτερη δυνατή δική σας ουσιαστική βοήθεια κι εξυπηρέτηση.

Φιλοσοφία η οποία μας έχει καθιερώσει ως ένα απο τα πιο έμπιστα γραφεία στον χώρο, ενώ βρισκόμαστε πάντα δίπλα σας ακόμη και μετά την ολοκλήρωση της οποιασδήποτε συμφωνίας.

Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν στην συνεχή μας πορεία είναι η αξιοπιστία, συνέπεια, εχεμύθεια, εντιμότητα, ευγένεια και κυρίως η αποτελεσματικότητα.

Σε συνδυασμό με τον σωστό τρόπο επικοινωνίας και συμπεριφοράς με τους ενοίκους, έχουν ως αποτέλεσμα η κάθε πολυκατοικία να λειτουργεί με τον πιο σωστό τρόπο.

υπηρεσίες οικοδομής πολυκατοικίας

Συνεργείο καθαρισμού - Υπηρεσίες καθαριότητας

Το συνεργείο καθαριότητας «Η Διαφορά» διαθέτει ειδικευμένο προσωπικό, εκπαιδευμένο στην μεθοδολογία καθαρισμού.

Με σύγχρονο εξοπλισμό, εξελιγμένα μέσα και υλικά, αποτελούν εγγύηση για την υγιεινή και τον καθαρισμό εγκαταστάσεων και κτιρίων.

Το γραφείο μας καταγράφει τις ανάγκες των πελατών και ανάλογα προτείνει την καλύτερη δυνατή λύση με ένα αναλυτικό πρόγραμμα εργασιών υψηλής ποιότητας.

Άτομα με μακροχρόνια εμπειρία στον καθαρισμό αναλαμβάνουν να εξασφαλίζουν την σωστή λειτουργία του προγράμματος

Αναλαμβάνουμε τον καθαρισμό σε: Εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, Δάπεδα, Κουζίνες, Κλιμακοστάσια κ.α.

Η εταιρεία μας έχει καταφέρει όλα αυτά τα χρόνια να ανταπεξέλθει στις ιδιαίτερα απαιτητικές εργασίες καθαρισμών δημιουργώντας με αυτό τον τρόπο μακροχρόνιες συνεργασίες με τους πελάτες.